Handlekurv


Du har ingen varer i handlekurven

Sakai Takayuki Kasumitogi yanagiba 270 mm

En økonomisk yanagiba av japansk shirogami hvitt stål, som gir de aller skarpeste kniveggene som de profesjonelle sushikokkene krever. Håndtak av magnoliatre med bolster i sort hardplast. Dette er en introduksjon for deg som ønsker å prøve en yanagiba av ekte karbonstål.

Bli den første som omtaler produktet

Tilgjengelighet: På lager

kr 1 199,00
ELLER

Sakai Takayuki Kasumitogi yanagiba 270 mm

Detaljer

Denne kniven er kun slipt på forsiden for å gi en enda mer akutt total vinkel. Beregnet for høyrehendte.

Vask og vedlikehold

Vaskes for hånd i varmt vann med mild såpe. Kniver av karbonstål ruster lett, og det er derfor viktig å tørke disse for fuktighet etter bruk, eller ved avbrekk fra skjærebrettet. Ved lengre oppbevaring bør de smøres med et tynt lag kamelia-olje eller matolje.

Gi kniven en finpuss på en finkornet slipesten ved behov.